code8

ERP-programvare vs regnskap programvare

Etter hvert som den økende etterspørselen etter ulike programvare for forretningsledelse dag for dag, må selskapene integrere regnskap i alle avdelinger, og derfor oppstår et krav om varig regnskapsprogramvare.

Programvareløsningen er nødvendig for å kontrollere kontantstrømmen og riktig koordinering mellom avdelingene. I dag leter mange store organisasjoner etter ERP-programvare (Enterprise Resource Planning). ERP dekker funksjonelle områder som HR, Salg og logistikk, Økonomi, Produksjon, Kundeforhold og Lønn. Den brukes til å gjøre best mulig bruk av ressursene i en forretningsorganisasjon.

Programvare for ERP

ERP dekker alle faseter av små og store bedrifter, inkludert regnskap og integrerer alle aspekter av en organisasjon under en konsolidert programvare for å tillate dataene å flyte fra en divisjon til en annen i sanntid og produsere sømløse resultater som kan gjenspeile status for total organisasjon. Programvaren er kompetent til å håndtere alle funksjonene i en organisasjon, for eksempel i produksjonsbransjen, kan den starte fra å lagre oversikt over råvareleverandører opp til etter salgsinformasjon av produktene. På den andre siden, regnskap programvare holder registreringer av pengeflyt av konto fordringer og betales og skaper rapporter som viser nøyaktig stående av en bedrift i form av fortjeneste og tap.

Regnskap er akkurat som en modul av et ERP-system. Programvaren omhandler forretningstransaksjoner som saldoer og lønn, leverandør og kundefordringer etc. For å finne den store variasjonen mellom regnskapsprogramvare og Enterprise Resource Planning-programvare må man vite at regnskapsprogramvaren begynner fra kontanter og bankkuponger, kjøp, salg og utførelser i balansen som illustraiting den økonomiske statusen til selskapet innen fastsatt periode.

Fordeler med regnskap ERP programvare:

Fleksibel kontantstrømrapportering: Programvaren bidrar til å holde en sjekk på alle kontanter som strømmer inn og ut av organisasjonen. På annen måte vil det hjelpe deg med å definere den økonomiske statusen til en bedrift på riktig måte.

Business Intelligence Reporting: En erp-programvare for regnskap gir deg tilgang til rapporter om økonomistyring med bare noen få minutter. Man kan raskt sjekke for å finne ut hvor mye fortjeneste organisasjonen bringer inn og spore hvor mye penger som er brukt.

Enkel skatterapportering: Programvaren tar møysommeligheten ut av skatt og juridisk rapportering ved å legge til rette for enkel, nøyaktig og rask opprettelse av rapporter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *