code2

Tegn på at du bør investere i tilpasset programvare

Når du driver en bedrift, er det viktig å finne den rette balansen mellom umiddelbare behov og langsiktig vekst. Når du vurderer programvarebehov, kan spørsmålet om å velge mellom eksisterende programvare og tilpasset programvare være avgjørende.


Tre tegn på at du trenger en ny rådgiver

Når du driver en bedrift, er det viktig å finne den rette balansen mellom umiddelbare behov og langsiktig vekst. Når du vurderer programvarebehov, kan spørsmålet om å velge mellom eksisterende programvare og tilpasset programvare være avgjørende. Så, hvordan vet du om den beste løsningen for din bedrift er å velge tilpasset programvareutvikling? Disse 10 tegnene forteller deg at det kan være mer relevant å utvikle din egen programvareløsning:

1. Firmaet ditt har spesifikke behov som ingen eksisterende programvare kan oppfylle. Dette er det mest åpenbare tegnet, og i dette tilfellet vil tilpasset programvare sikkert være mer fornuftig å tilpasse seg helt til spesifisitetene i virksomheten din.

2. Detaljene i bedriften din krever flere funksjoner enn hva den eksisterende programvaren tilbyr deg. Funksjoner du ikke trenger, kan også redusere produktiviteten. Tilpasset utvikling er da en evolusjon som vil forbedre effektiviteten betydelig ved å fokusere på det essensielle.

3. Du har kompatibilitetsproblemer mellom den ulike programvaren. Hvis du bruker programvare A til å utføre én oppgave, deretter programvare B for en annen, men kommunikasjon mellom de to programmene er ikke optimal, vil resultatet være et tap av ytelse. Med programvareutvikling er det mulig å integrere flere programmeringsgrensesnitt (API-er) for optimal kompatibilitet.

4. Av mange grunner, både kommersielle og sikkerhet, kan organisasjonen må kontrollere sin programvareplattform uten begrensning. Valget av tilpasset gir deg den ideelle løsningen for å fullt ut eie rettighetene og sikre systemet ditt.

5. Hver bedrift må få konkurranseevne for å konkurrere. Tilpasset programvare gir optimal tilpasningsevne til å reagere raskere og hensiktsmessig på endringer og muligheter i bransjen, og derfor er det viktig å vurdere tilpasset programvareutvikling.

6. For webutvikling trenger du et programmeringsgrensesnitt (API) som ikke støttes av eksisterende programvareplattformer. Ved å bruke programvare som er spesifikk for din bedrift, kommunikasjon og synkronisering av data fra ulike systemer og nettverk er optimal.

7. Du har oppdaget en feil i sikkerheten til systemet ditt. En feil på eksisterende programvare kan lamme bedriftens arbeidsstyrke betydelig. Ved å velge tilpasset programvareutvikling Brisbane, Australia, har du kontrollen og er i stand til å gripe inn raskt og hensiktsmessig, uavhengig.

8. Din eksisterende programvare begrenser mulighetene for utviklingen av virksomheten din. Avhengig av teknologien som brukes, kan noen funksjoner ikke være betydelige, og kan ikke imøtekomme veksten av virksomheten din. Tilpasset programvare gir uendelige muligheter for utvikling.

9. Støtte mottatt for din eksisterende programvare er ikke opp til dine forventninger. Det er sant at programvaren i markedet noen ganger kan tilby en dårlig kvalitet på tjenesten til kunden, med støtte lite reaktiv eller ikke kompetent nok. Med tilpasset programvare drar du nytte av målrettet og spesifikk assistanse, utført av teamet som utviklet programvaren din, og hvem kjenner systemet ditt så vel som bedriften din.

10. Produktiviteten din stagnerer. Og dette kan noen ganger være på grunn av upassende programvare. Ved å velge en relevant og spesifikk teknisk plattform, får du produktivitet.

Aksjer for nybegynnere

Hvis du gjenkjenner bedriftens situasjon i de fleste av disse områdene, er det sannsynligvis på tide å spørre deg selv om det skreddersydde alternativet ikke er den manglende koblingen til veksten din.